10 Jun The special Pizzas
You can’t find a special pizza every day!
Thursday evening, pizza tasting for € 20 – drinks not included
Fried pizza with creamed cod and smoked scamorza
Pizza with courgette cream, basil, courgette flowers, Taggiasca olive powder and mozzarella
Focaccia with red peppers cream, raw shrimp and burrata
Pizza with Cascina Caremma loin ham, onion, yellow datterino tomatoes and mozzarella
The dough is made with Cascina Caremma organic flours
natural leavening over 24 hours
ORIGIN OF RAW MATERIALS AND SUPPLIERS
– To know where the flavor comes from –
Caseificio Pedretti
Robecco sul Naviglio, Milano
Mascarpone
Azienda Agricola Cascina Caremma
Besate, Milano
Farina Grano Tenero tipo 0, Farina di Segale Integrale, Farina di Grano Tenero Integrale, Farina di Granoturco da Polenta Integrale.
Cereali prodotti nel Parco del Ticino su terreni certificati BIO da oltre 25 anni e macinati a pietra in un mulino ad acqua F.lli Bava Abbiategrasso
Pancetta Tesa Stagionata, Prosciutto di Lonza da Suino di Mora Garlaschese allevato allo stato semi-brado con cereali auto prodotti BIO
Fattoria del Pesce
Cassolnovo, Pavia
Trota Marinata
Tentazioni del Latte
Milano
Scamorza Affumicata, Stracciatella di Burrata
F.lli Ursino
Abbiategrasso, Milano
Baccala’ Norvegese, dissalato in loco
Cascina Gambarina
Abbiategrasso, Milano
Lattuga, Pomodoro
Azienda Agricola L’oro del Borgo
Borgo d’Oneglia, Imperia
Olive Taggiasche sott’olio, Olio Extravergine d’oliva, crema al Peperoncino